HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Αδελφάκι" στο Αγρίνιο απέκτησε ο Συνεταιρισμός Καλαβρύτων

Η κτηνοτροφική Αιτωλοακαρνανία γύρισε σελίδα με τα εγκαίνια της ΑΜΦΙΓΑΛ. Η εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης και έναρξης λειτουργίας...

Η κτηνοτροφική Αιτωλοακαρνανία γύρισε σελίδα με τα εγκαίνια της ΑΜΦΙΓΑΛ. Η εκδήλωση της επίσημης παρουσίασης και έναρξης λειτουργίας της ΑΜΦΙΓΑΛ, της υπερσύγχρονης μονάδας επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων, πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους πολιτών και εκπροσώπων φορέων στην Κεχρινιά Αμφιλοχίας, με τον πρόεδρο της Ένωσης Αγρινίου, τον άνθρωπο που εμπνεύστηκε, οραματίστηκε, πίστεψε σ’ αυτή την επένδυση και εργάστηκε όσο κανένας άλλος για την υλοποίησή της, τον κ. Θωμά Κουτσουπιά, να είναι αυτός που δικαιωματικά έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς. Παραβρέθηκαν  ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κ. Απόστολος Κατσιφάρας, η αντιπεριφερειάρχης κα. Χριστίνα Σταρακάο δήμαρχος Αμφιλοχίας κ. Αποστόλης Κοιμήσης, Ο δήμαρχος Αγρινίου και πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Γιώργος Παπαναστασίου, οι δήμαρχοι Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος, Ακτίου-Βόνιτσας κ. Θεόδωρος Γ. Αποστολάκης, Θέρμου κ. Σπύρος Κωνσταντάρας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας κ. Πάνος Τσιχριτζής, οι αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Υφαντής, Λύτρας και Αγγελόπουλος, οι πρώην υπουργοί Χρ. Βερελής και Θ. Μωραίτης, ο πρώην βουλευτής Ανδ. Μακρυπίδης,  ο πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρύτων κ. Παύλος Σατολιάς, ο Γενικός Διευθυντής Ένωσης Καλαβρύτων κ, Μάνος Κασσαλιάς, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων, Συνεταιρισμών και αγροκτηνοτροφικών συλλόγων απ’ όλη τη χώρα κ.α.
Ο κ. Σατολιάς στον χαιρετισμό του, επεσήμανε ιδιαίτερα την ανάγκη να υπάρξουν συνέργειες για την ανάπτυξη της αγροτικής οικονομίας, εστιάζοντας και στην κοινή πορεία με την Ένωση Αγρινίου και τον διαρκή αγώνα για την έμπρακτη προάσπιση των συμφερόντων των παραγωγών. 
Αξίζει να σημειωθεί οτι κλείνοντας ο Πρόεδρος της ΑΜΦΙΓΑΛ κ. Κουτσουπιάς έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κ. Θανάση Παπαδόπουλο και στην Ένωση Καλαβρύτων για την στήριξη και την βοήθεια
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στους εσωτερικούς χώρους του εργοστασίου, όπου όλοι οι παριστάμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για τον πλήρως αυτοματοποιημένο, υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό και την παραγωγή φέτας και σκληρών τυριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.