HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη Επιτυχία… οι «Μπαμπάδες με Ρούμι» στο ΣΚΕΠΑΣΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Σε μια ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι» από τη Θεατρική Ομάδα...

Σε μια ασφυκτικά κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, πραγματοποιήθηκε η χθεσινή θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι» από τη Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Σκεπαστού. Οι ηθοποιοί με τις εξαιρετικές τους ερμηνείες και τις ξεκαρδιστικές ατάκες σκόρπισαν άφθονο γέλιο και απέσπασαν ένα πολύ μεγάλο και θερμό χειροκρότημα . Η σκηνοθετική καθοδήγηση του Κώστα Κλάγκου αλλά και τα εντυπωσιακά σκηνικά κέρδισαν τους παρευρισκόμενους που με τη σειρά τους απόλαυσαν μια ποιοτική παράσταση και καταχειροκρότησαν την ομαδική προσπάθεια του Συλλόγου.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης.
Τέτοιες κινήσεις κ εκδηλώσεις αναβαθμίζουν τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας και εξυψώνουν την προβολή της θεατρικής τέχνης.
Η παράσταση θα παιχτεί και απόψε Σάββατο 28/5/16 στις 21:00 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου. Μην το χάσει κανείς!!!
Για το Δ.Σ.
Ευτυχία Παπαναγιώτου.
video Αντώνηϛ Ντόκοϛ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.