HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σώζει Ζωές το προσωπικό του Κ.Υ. Κλειτορίας.

Μπορεί το Κ.Υ.Κλειτορίας όσο και το Νοσοκομείο Καλαβρύτων να έχουν πολλές ελλείψεις, έχουν όμως έμψυχο δυναμικό που δίνει την ψυχή του γ...

Μπορεί το Κ.Υ.Κλειτορίας όσο και το Νοσοκομείο Καλαβρύτων να έχουν πολλές ελλείψεις, έχουν όμως έμψυχο δυναμικό που δίνει την ψυχή του για να αντεπεξέλθει στις ανάγκες των κατοίκων του ορεινού μας δήμου.
Την περασμένη Πέμπτη ο συμπατριώτης μας από την Κλειτορία, Γιώργος Κ. Μελιτσόπουλος υπέστη καρδιακό επεισόδιο (δημοσιεύουμε το όνομα και το περιστατικό κατόπιν θελήσεως του ασθενούς). Εσπευσμένα ο συγχωριανός του, Παναγιώτης Παλιβός τον μετέφερε στο Κ.Υ. Κλειτορίας όπου τις πρώτες, αλλά και σωτήριες βοήθειες προσέφεραν οι ιατροί, Κοτσαλά Γεωργία και Δημητρίου Παναγιώτα. Όπως ο ίδιος ο Γιώργος μας λέει, η επέμβαση των ιατρών ήταν κυριολεκτικά σωτήρια. Η ιατρός κ. Κοτσαλά συνόδευσε μάλιστα τον ασθενή με το ασθενοφόρο, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, με ιδιαίτερη επιμέλεια και φροντίδα και όλα πήγαν κατ ευχήν.
Ο Γιώργος Μελιτσόπουλος με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του (τώρα είναι καλά στην υγεία), σε επικοινωνία που είχε με το kalavrytanews.com εκφράζει τις θερμότερες ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του στις ιατρούς, κ. Κοτσαλά Γεωργία, Δημητρίου Παναγιώτα και στο οδηγό του ασθενοφόρου Γεωργουλόπουλο Θεόδωρο, που όχι μόνο του έσωσαν την ζωή αλλά του πρόσφεραν ιδιαίτερη φροντίδα και επιμέλεια, όπως άλλωστε κάνουν και με όλους τους ασθενείς. Τέλος δεν ξεχνά να ευχαριστήσει και τον καλό του συμπατριώτη Παναγιώτη Παλιβό.
Από μέρους μας, πολλά μπράβο και θερμές ευχαριστίες σε όλο το προσωπικό του Κ.Υ.Κλειτορίας, που με αυταπάρνηση φροντίζει όλους τους συμπατριώτες μας. Τους ευχόμαστε τα καλύτερα και στον αγαπητό Γιώργο πάντα υγεία.        

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.