HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΛΙΦΩΝΙ: Πάσχα και Αη Γιωργιού με γεμάτο το χωριό (φωτο)

Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιορτάστηκαν και φέτος στο χωριό οι Άγιες ημέρες του Πάσχα. Πολλοί Καλλιφωνιώτες παρευρέθηκαν στο χωριό και σχεδό...

Με λαμπρότητα και κατάνυξη γιορτάστηκαν και φέτος στο χωριό οι Άγιες ημέρες του Πάσχα. Πολλοί Καλλιφωνιώτες παρευρέθηκαν στο χωριό και σχεδόν όλα τα σπίτια τις ημέρες αυτές ήταν ανοιχτά. Μεγάλη Παρασκευή έγινε η Περιφορά του Επιταφίου μέχρι την πλατεία του Χωριού.
Την Ανάσταση η εκκλησία "Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος" ήταν γεμάτη από κόσμο.
Την άλλη μέρα, εορτή του Αγίου Γεωργίου, όλοι οι πατριώτες συγκεντρώθηκαν στο ξωκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Χοροστάτησε ο πατέρας Δημήτριος Τζελέπης από την ενορία Καλαβρύτων και τον οποίο ευχαριστούμε. Στη συνέχεια ο σύλλογος κέρασε όλους τους παρευρισκόμενους.
Τα ποτά προσέφεραν οι εορτάζοντες Γεώργιος Σπυρόπουλος και Γεώργιος Παναγόπουλος. Μετά νέα παιδιά έτρεξαν για την κουλούρα, θυμίζοντας σε όλους ένα ξεχασμένο έθιμο. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος.
Πρώτος αναδείχθηκε ο Σταυράκης Αντώνης ο οποίος πήρε την κουλούρα προσφορά της οικογένειας Δημητρίου Μητσοπούλου και 50 ευρώ προσφορά του Συλλόγου. Μπράβο στον Αντώνη και του ευχόμαστε στη ζωή του να είναι πάντα πρώτος.
Χρόνια Πολλά – Χριστός Ανέστη σε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι παρόντες να γιορτάσουμε τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.