Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: Συνελήφθη 45χρονος και αναζητείται 61χρονος για κακοποίηση και θανάτωση ζώου

Συνελήφθη, χθες (21-5-2016) το μεσημέρι, στα Κρέστενα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 45χρονος ημεδαπό...

Συνελήφθη, χθες (21-5-2016) το μεσημέρι, στα Κρέστενα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ένας 45χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβασης της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς.
Η ίδια κατηγορία βαρύνει και ένα 61χρονο ημεδαπό, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από καταγγελία, ο 45χρονος ενεργώντας από κοινού με τον 61χρονο, στις (20-5-2016) το μεσημέρι, στην Αλφειούσα Ηλείας, είχε δέσει με σκοινί ένα σκύλο πίσω από το αυτοκίνητο του και τον έσερνε.
Ο σκύλος εντοπίστηκε, στην ίδια περιοχή  νεκρός από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρεστένων, ενώ από την προανάκριση που ακολούθησε ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του 45χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι και συνελήφθη.
Σημειώνεται ότι ο νεκρός σκύλος, παραδόθηκε στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Πύργου και παραγγέλθηκε εξέταση για τα αίτια του θανάτου του.
Ο συλληφθής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.