Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 4 ΜΑΪΟΥ 2016

Εντυπωσιακή φωτογραφία από το διάστημα έστειλε πριν λίγες ώρες από τον διεθνή διαστημικό σταθμό ο αστροναύτης  Tim Peake. Ο 44χρονος Βρε...

Εντυπωσιακή φωτογραφία από το διάστημα έστειλε πριν λίγες ώρες από τον διεθνή διαστημικό σταθμό ο αστροναύτης  Tim Peake. Ο 44χρονος Βρετανός σε tweet που ανέβασε γράφει: "Υπέροχη θέα από Ελλάδα" .  Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 4 Μαΐου 2016 και ώρα 8πμ. 
Ο Tim Peake (γεννημένος 7 του Απριλίου, 1972) Ο Peak γεννήθηκε στην Chichester το 1972 και είναι απόφοιτος του Sandhurst. Πρόκειται για έναν έμπειρο πιλότος αεροσκαφών και ελικοπτέρων που έγινε και αξιωματικός Αεροπορίας Στρατού των ΗΠΑ το 1992, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Βρετανική Daily Telegraph. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους, αλλά και αθλητής, μιας και έχει πάρει μέρος με μεγάλη επιτυχία στον Μαραθώνιο του Λονδίνου. Ο ίδιος σχεδιάζει να συμμετάσχει στον Μαραθώνιο του 2016, αλλά τώρα, προέχει το ταξίδι στο διάστημα.

Ο Peak βρίσκεται στο ΔΔΣ εδώ και 141 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.