Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αυλαία για το 38ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ (video)

Αυλαία έριξε το 38ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ, ένας αγώνας που διοργάνωσε ο ΑΟΠ (Αυτοκινητιστική Λέσχη Πατρών) και προσμετρούσε στο περιφερειακό κύπε...

Αυλαία έριξε το 38ο ΡΑΛΛΥ ΑΧΑΙΟΣ, ένας αγώνας που διοργάνωσε ο ΑΟΠ (Αυτοκινητιστική Λέσχη Πατρών) και προσμετρούσε στο περιφερειακό κύπελλο ασφάλτου Πελοποννήσου. Ο αγώνας κατάφερε να συγκεντρώσει 24 συμμετοχές, με τις 21 να εκκινούν τελικά για τις ειδικές διαδρομές Σελινούντα & Φτέρη, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από δυο φορές η κάθε μια. 

Πρώτοι στην ράμπα του τερματισμού ανέβηκαν οι  Νίκος και Δημήτρης  Καρπάνος  με MITSUBISHI EVO X της κατηγορίας C2. Οι περσινοί κυπελλούχοι Ελλάδος κέρδισαν τις τρεις από τις τέσσερις ειδικές διαδρομές του αγώνα, τερματίζοντας έτσι στην πρώτη θέση γενικής. Μια θέση πίσω και συγκεκριμένα στην δεύτερη θέση γενικής, συναντάμε αυτούς που ξεκίνησαν δυνατά τον αγώνα κερδίζοντας την πρώτη ειδική διαδρομή, που δεν είναι άλλοι από τους ‘’ΝΙΚΟΝ’’-Γρηγόρη Ανδριανόπουλο με  MITSUBISHI LANCER EVO IX της κατηγορίας C2, αφήνοντας την τρίτη θέση γενικής για τους Βασίλη και Θανάση Καραθανάση με Opel Astra της κατηγορίας C3 οι οποίοι συνέχισαν τις καλές εμφανίσεις.

Στα δικίνητα αυτοκίνητα της F2 η πρώτη θέση γενικής ανήκει στους Βασίλη και Θανάση Καραθανάση με Opel Astra. Στην δεύτερη θέση γενικής το πατρινό πλήρωμα με τους Χρήστο Αυγερόπουλο – Στράτο Γιαβάση με PEUGEOT 106 S16 κινήθηκε σε γρήγορους και σταθερούς ρυθμούς, κερδίζοντας μια ειδική διαδρομή για την κατηγορία με τους χρόνους τους να είναι εντός τριάδας συνεχώς. Το βάθρο της F2 κλείνουν οι Γιώργος Μπάσδελης-Παναγιώτης Δουρδούμας με NISSAN MICRA KIT CAR έχοντας αρκετό καιρό αποχή από τους αγώνες, δείχνοντας όμως πως δεν έχουν ξεχάσει να κάνουν αυτό που αγαπούν.

 Στις κατηγορίες ξεκινώντας από αυτή της C6 οι Γιώργος Μπάσδελης – Παναγιώτης Δουρδούμας με NISSAN MICRA KIT CAR τερμάτισαν στην πρώτη θέση, αφήνοντας το δεύτερο σκαλί του βάθρου για τους Γιώργο Σύλλα – Πηνελόπη Αναστασοπούλου με  PEUGEOT 106 S16 επιστρέφοντας στην ενεργό δράση μετά από διάστημα κάποιων μηνών. Στην τρίτη θέση οι Θανάσης & Αποστόλης Μπούτσικος με TOYOTA YARIS.

Η κατηγορία C2 ανήκει στους Νίκο και Δημήτρη  Καρπάνο  με MITSUBISHI EVO X, ενώ οι Βασίλης και Θανάσης Καραθανάσης με Opel Astra επικράτησαν στην κατηγορία C3. Στην κατηγορία C5 οι Χρήστος Αυγερόπουλος – Στράτος Γιαβάσης με PEUGEOT 106 S16 επικράτησαν του ανταγωνισμού, με την κατηγορία C4 να ανήκει στους Θανάση & Άγγελο Τσάμη με CITROEN AX MAXI.

Στις κυριότερες εγκαταλείψεις συναντάμε αυτή των Βασίλη Ντέρμα – Ανδρέα Γκότση με BMW E30 στην πρώτη ειδική από ιμάντα τρόμπας νερού. Ατυχία και για τους Παντελή Τζικόπουλο – Παναγιώτη Πανταζόπουλο με FORD ESCORT MK2 στην δεύτερη ειδική διαδρομή από διαφορικό, ενώ βρισκόντουσαν στην πρώτη θέση της F2000 και στην Τρίτη θέση γενικής. Ατυχία και για τους Κώστα Κουνιάκη – Κώστα Βαρδάκη με CITROEN AX εγκαταλείποντας στην τελευταία ειδική από ημιαξόνιο.

Γενική Κατάταξη
Κατάταξη F2
Εδώ να τονίσουμε πως από τα αυτοκίνητα με αριθμό συμμετοχής 1, 4 και 19 έχει γίνει λήψη δείγματος καυσίμου και τα αποτελέσματα θα οριστικοποιηθούν μετά την ανάλυση τους.

Ο επόμενος αγώνας για τον θεσμό του περιφερειακού κυπέλου Πελοποννήσου είναι στις
2 & 3 Ιουλίου από την ART OF SPEED.

κείμενο: Παντελής Παπανδρέου
φωτογραφίες: Photo Rally Press

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.