HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

3-5 Ιουνίου στα Καλάβρυτα η πολυθεματική εκδήλωση της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών

Στις 3-5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιείται στα Καλάβρυτα πολυθεματική εκδήλωση της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών, ο "Μελ...

Στις 3-5 Ιουνίου 2016 πραγματοποιείται στα Καλάβρυτα πολυθεματική εκδήλωση της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών, ο "Μελάμπους". Στην δι- ημερίδα αυτή συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονει από πολλά Νοσοκομεία, συμβάλλοντας στο υψηλό επίπεδο του επιστημονικού προγράμματος. Ιδιαίτερη σημασία έχει η συμμετοχή σημαντικού αριθμού ιατρών Καλαβρυτινής καταγωγής αλλά και ιατρών που δραστηριοποιούνται σήμερα στην επαρχία μας.
Όπως δήλωσε στο "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS", o Πρόεδρος της Επιστημονικής Εταιρείας Καλαβρυτινών Ιατρών και Διευθυντής της Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών "Γ. Γεννηματάς" dr Γεώργιος Ζωγράφος, "οι εκδηλώσεις αυτές πρέπει να γίνουν ευκαιρία ανταλλαγής επιστημονικών απόψεων αλλά και τόπος συνάντησης των ιατρών και των συνεργατών Καλαβρυτινής καταγωγής. Επιδίωξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας μας είναι να γίνουν οι εκδηλώσεις αυτές επιστημονικός θεσμός με την μεγαλύτερη δυνατή εμβέλεια. Παράλληλα οργανώνεται κοινωνικό πολυιατρείο στην επαρχία Καλαβρύτων με ειδικότητες που δεν είναι διαθέσιμες στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων." συμπληρώνοντας οτι:
"Τα Καλάβρυτα αποτελούν σημείο αναφοράς της εθνικής, θρησκευτικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Αυτή η έντονη παρουσία της επαρχίας Καλαβρύτων στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Εθνους έχει ιδιαίτερη αξία στην σημερινή συγκυρία. Επιπλέον, τα όμορφα φυσικά τοπία της περιοχής συνθέτουν ένα μοναδικό τουριστικό προορισμό."
Σημειώνουμε οτι η εναρκτήρια τελετή της Επιστημονικής διημερίδας, θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Καλάβρυτα Κάνυον στις 3 Ιουνίου 2016, στις 8μμ.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.