HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Φίλων ίππων "Χελμός" στην 2η γιορτή αλόγου στο Πανόπουλο Ηλείας (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 22 Μαΐου στο Πανόπουλο Ηλείας η 2η γιορτή αλόγου που διοργάνωσε  ο πολιτιστικός σύλλογος Πανόπουλο...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 22 Μαΐου στο Πανόπουλο Ηλείας η 2η γιορτή αλόγου που διοργάνωσε  ο πολιτιστικός σύλλογος Πανόπουλου
Στην επίδειξη αλόγων, που έγινε στο ”Πικ Νικ” στην Κάπελη.  πήραν μέρος πολλοί καβαλάρηδες και δόθηκε η ευκαιρία στους επισκέπτες, να θαυμάσουν από κοντά και να καμαρώσουν τα υπέροχα άλογα.
Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών και η λαχειοφόρος με έπαθλο ένα πουλάρι αρσενικό 1,5 χρονών χορηγία του ” Ιπποφορβεία Μητσιόπουλος εκτροφεία αλόγων Πηνείας”.
Όλοι οι συμμετέχοντες έμειναν ευχαριστημένοι και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εκδήλωση.
Το παρών έδωσε και ο Σύλλογος Φίλων ίππων Χελμός Κλειτορίας που για άλλη μια φορά εντυπωσίασε με τα άλογα και την δεξιότητα των αναβατών.
Ο Σύλλογος Φίλων ίππων Χελμός Κλειτορίας, εκφράζει τα συγχαρητήριά του σ'όλους τους διοργανωτές για την όμορφη εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.