Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέλος οι πληρωμές στην εφορία για ποσά άνω των 100 ευρώ

Τέλος οι πληρωμές με μετρητά στην εφορία άνω των 100 ευρώ. Οφειλές των φορολογούμενων προς την εφορία άνω των 100 ευρώ θα εξοφλούνται στ...

Τέλος οι πληρωμές με μετρητά στην εφορία άνω των 100 ευρώ. Οφειλές των φορολογούμενων προς την εφορία άνω των 100 ευρώ θα εξοφλούνται στο εξής μόνον με επιταγή ή με πλαστικό χρήμα. Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γ. Πιτσιλής υπέγραψε απόφαση με την οποία μειώνεται το όριο των 200 ευρώ, που ίσχυε μέχρι τώρα στα 100 ευρώ.
Η ενεργοποίηση της διάταξης προβλέπεται να γίνει άμεσα και θα εντάσσεται στα μέτρα που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών για την ενίσχυση των ηλεκτρονικών πληρωμών.
Σημειώνεται ότι το μέτρο θα εντάσσεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών το οποίο πρόκειται να κατατεθεί τον Ιούνιο και θα προβλέπει μεταξύ άλλων τα μέτρα για την επέκταση του πλαστικού χρήματος στις συναλλαγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.