HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΝΩ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου των απανταχού Καρνεσιωτών

το νέο Δ.Σ. του συλλόγου O σύλλογος των Απανταχού Άνω Κλειτωριωτών - Καρνεσιωτών , πραγματοποίησε την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 τη γ...

το νέο Δ.Σ. του συλλόγου
O σύλλογος των Απανταχού Άνω Κλειτωριωτών - Καρνεσιωτών, πραγματοποίησε την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 τη γενική συνέλευση του συλλόγου και τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου.
Η Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα στα γραφεία της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως, στην Αθήνα και που έγινε με άψογες διαδιακασίες και μεγάλη συμμετοχή, ανέδειξε τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου. Αμέσως μετά οι εκλεγέντες, συγκροτήθηκαν σε σώμα και όρισαν την νέα σύνθεση η οποία είναι: 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Μπαλαφούτας Σπήλιος 
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Αλεξόπουλος Δημήτριος 
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Οικονόμου Νικολέτα- Αιμιλία 
ΤΑΜΙΑΣ: Κωστόπουλος Ανδρέας 
ΕΦΟΡΑΣ: Αθανασόπουλος Νικόλαος 
ΜΕΛΟΣ: Γεωργακόπουλος Θεόδωρος 
ΜΕΛΟΣ: Καμζόλας Παναγιώτης 
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Τσιαμάντα Βάλια
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ: Γεωργακοπούλου Νίκη
ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1)Σωτήρης Αλεξόπουλος
2)Θανάσης Γεωργακόπουλος
3)Ιωάννης Καμζόλας
Το Δ.Σ. του συλλόγου, ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και τους τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, υποσχόμενοι οτι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ωστε να φανούν αντάξιοι σε όλο της εμπιστοσύνης τους στο διάστημα της νέας θητείας με γνώμονα πάντα το συμφέρον του χωριού και των απανταχού Καρνεσιωτών.
-----------------
Σημ: Ο σύλλογος της Άνω Κλειτορίας έιναι αποδεδειγμένα ένας από τους πλέον δραστήριου συλλόγους στην επαρχία Καλαβρύτων με δράσεις αξιοζήλευτες, που έχουν μεταμορφώσει το όμορφο χωριό, κρατά τη συνοχή των απανταχού Καρνεσιωτών, την παράδοση του χωριού με αξιοσημειωτη συμμετοχή των νέων. Τους ευχόμαστε κάθε καλό και να συνεχίσουν να είναι έτσι πάντα δημιουργικοί
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
με τόσο όμορφη εφορευτική επιτροπή πως να μην λειτουργήσουν όλα άψογα

διαβάζοντας τα πεπραγμένα του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.