HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε νέα εποχή o Συνεταιρισμός Καλαβρύτων σε Ελλάδα (Παπαδόπουλος) και Αμερική (Κασσαλιάς)

Σε νέα εποχή εισέρχεται  ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων μετά τις αποφάσεις της χθεσινής (26/4) συνέλευσης του διοι...

Σε νέα εποχή εισέρχεται  ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων μετά τις αποφάσεις της χθεσινής (26/4) συνέλευσης του διοικητικού συμβουλίου. Από αρχές Μαΐου την γενική διεύθυνση αναλαμβάνει ο κ. Θανάσης Παπαδόπουλος,  ο οποίος σε γνώριμα γι αυτόν λημέρια και με την πολιτική πείρα που διαθέτει, καλείτε να οδηγήσει τον Συνεταιρισμό Καλαβρύτων στις νέες απαιτήσεις μετά από τις αλλαγές που έφερε ο νέος νόμος για τους συνεταιρισμούς.
Ο έως σήμερα Γενικός Διευθυντής κ. Μάνος Κασσαλιάς αναλαμβάνει ιδιαίτερα και αυξημένα καθήκοντα με την προώθηση των προϊόντων του συνεταιρισμού στην Αμερική, έργο που ήδη έχει ξεκινήσει και που το επόμενο διάστημα θα ενταθεί με συγκεκριμένο πλάνο και ενέργειες. 
Στην εγχώρια αγορά ο Αγροτικός Γαλακτοκομικός Συνεταιρισμός Καλαβρύτων είναι σε ετοιμότητα για να αντεπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις που θα προκύψουν από την συνεργασία Σκλαβενίτη (που είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής των προϊόντων) με την αλυσίδα "Μαρινόπουλος".
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS
  



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.