HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρόγνωση Καιρού - Ο Καιρός στα Καλάβρυτα

Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων όμβρων ή ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα στα ηπειρωτικ...

Παροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με πιθανότητα λίγων πρόσκαιρων όμβρων ή ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα στα ηπειρωτικά ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 3 Απριλίου 2016. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 6 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 25 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 9 έως 22 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 10 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειο μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου θα επικρατήσουν ασθενείς έως μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς.

Παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενισχυόμενοι τοπικά σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και πιθανόν πρόσκαιρα στα ανατολικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Κυρ, 3 Απρ
Συννεφιά.Υψηλή: 17  oC
Χαμηλή: 8  oC
  με 12 km/h54% - 96%
Δευ, 4 Απρ
Συννεφιά νωρίς το πρωί, αίθριος καιρός για το υπόλοιπο της ημέρας.Υψηλή: 19  oC
Χαμηλή: 6  oC
  με 9 km/h43% - 82%
Τρι, 5 Απρ
Αυξημένη συννεφιά.Υψηλή: 20  oC
Χαμηλή: 5  oC
  με 6 km/h41% - 82%

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.