Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ

Η Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let's do it Greece έχει ήδη ξεκινήσει με χιλιάδες μαθητές να προετοιμάζονται για τη μεγάλη δράση! ...

Η Σχολική Εβδομάδα Εθελοντισμού Let's do it Greece έχει ήδη ξεκινήσει με χιλιάδες μαθητές να προετοιμάζονται για τη μεγάλη δράση!
Την Κυριακή 17 Απριλίου ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ θα είναι , την ίδια ώρα, σε πάνω από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα. Λίμνες, ποτάμια, δάση, πάρκα, ακτές, θάλασσες, ρέματα, χωριά, πόλεις, νησιά, γέφυρες, μνημεία, σχολεία, δρόμοι και γειτονιές θα αλλάξουν όψη! Και αυτό χάρη σε όλους εσάς.
Στα πλαίσια της δράσης αυτής ομάδα μαθητών και καθηγητών του Γυμνασίου Καλαβρύτων  την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 και ώρα 10 :30 π.μ.θα καθαρίσουν το προαύλιο , τον κήπο του σχολείου και το παρκάκι απέναντι από το σχολικό συγκρότημα. Όποιος θέλει να βοηθήσει στην προσπάθειά τους  είναι ευπρόσδεκτος.
Και μια ακόμα πρόταση .Την ημέρα της δράσης, γεμίζουμε τις μπαταρίες σε φωτογραφικές και κινητά για να αποτυπώσουμε το πριν και το μετά των δράσεών μας. Τα χαμόγελα, τις προσπάθειες αλλά και τη δύναμη των εθελοντών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.