HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ DR ΧΡΙΣΤΟΥ Δ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ.

Τι και αν τα μέτρα σκληραίνουν τι και αν η κρίση βαθαίνει τι και αν το προσφυγικό γίνεται μια θηλιά που όλο και σφίγγει γύρω από το λαιμ...

Τι και αν τα μέτρα σκληραίνουν τι και αν η κρίση βαθαίνει τι και αν το προσφυγικό γίνεται μια θηλιά που όλο και σφίγγει γύρω από το λαιμό της χώρας, τα Ελληνόπουλα αυτοί οι πραγματικοί εκπρόσωποι αυτής της ιστορικής χώρας μας θυμίζουν πάντα το ελληνικό μεγαλείο και την ελπίδα που ποτέ δεν εγκαταλείπει το έθνος μας.
Εδώ λοιπόν που γεννήθηκε η ιατρική, εδώ στην πατρίδα του Ιπποκράτη , σε αυτόν το τόπο τον τόσο μικρό και ταλαιπωρημένο  συνεχίζουν ακόμα και σήμερα  να γεννιόνται οι μεγάλες ιδέες.
Στο παγκόσμιο συνέδριο της καρδιολογίας  στο Σικάγο των Η.Π.Α, που εκεί  για να συμμετάσχεις απλά, πρέπει να έχεις πραγματικά μια πρωτοπόρα ιδέα και βέβαια να υποστηρίζεται από  πρακτική αξία .
Στο συνέδριο αυτό  Καλαβρυτινός Γιατρός ,ο Λυκουριώτης Χρήστος Δ.Κοντογιάννη, (πρώτο όνομα στους συγγραφείς αυτής της εργασίας)παρουσίασε την διατριβή του με θέμα μία νέα αντλία που προορίζεται για ασθενείς με τελικού σταδίου χρόνια καρδιακή ανεπάρκεια, οι οποίοι δεν έχουν άλλες θεραπευτικές επιλογές και των οποίων η πρόγνωση είναι χειρότερη από πολλές μορφές καρκίνου.
Κρίθηκε από το παγκόσμιο συνέδριο ως μία από τις καλύτερες εργασίες (top 3-5 %) και διακρίθηκε με το βραβείο ‘’Best Poster award’’, ανάμεσα σε πέντε χιλιάδες που είχαν κατατεθεί από όλο τον κόσμο.
Είναι η στιγμή που η επιστήμη δεν σηκώνει τα χέρια ψηλά αλλά σηκώνει τα μανίκια και δουλεύει …..και βέβαια με πολλές στροφές.
Εμείς ευχόμαστε στο σπουδαίο επιστήμονα να συνεχίζει να μας κάνει πάντα υπερήφανους και σαν Έλληνες αλλά  και σαν Καλαβρυτινούς, γιατί τα μάτια και οι καρδιές  όλων μας είναι στραμμένα  σε αυτούς τους ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.