HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δίπλα στους πρόσφυγες ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων - Παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 αντιπροσωπεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων μετέφερε και παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης που με μεγάλη ανταπόκρ...

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 αντιπροσωπεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων μετέφερε και παρέδωσε τα είδη πρώτης ανάγκης που με μεγάλη ανταπόκριση προσέφεραν πολίτες των Καλαβρύτων για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που φιλοξενούνται στο Κέντρο ανοιχτής φιλοξενίας προσφύγων στη Μυρσίνη, δίπλα στην πόλη των Λεχαινών. Την ίδια ημέρα, η Κίνηση Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών/στριών Πάτρας επισκέφθηκε το ανοιχτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων, όπου και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες και τους μετανάστες. 
Η ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων ευχαριστεί για μια ακόμα φορά τους πολίτες των Καλαβρύτων που με τόση θέρμη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύοντας, κόντρα σε οποίες ξενοφοβικές φωνές, οτι η κοινωνία των Καλαβρύτων έχει βαθιές βιωματικές σχέσεις με την προσφυγιά, τη φτώχεια και την δυστυχία σαν επακόλουθα των πολέμων. Ευχαριστεί, επίσης, τον Σύρο Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης κ.Ναμπίλ Μοράντ καθώς και τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου της περιοχής κ. Νίκο Σοφιανόπουλο για την θερμή υποδοχή που μαζί με τους μετανάστες μας επιφύλαξαν. Τα χαμόγελα των παιδιών μας γέμισαν με δύναμη και ελπίδα! Εμεις δίνουμε μια και μόνο υπόσχεση. Θα συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.