HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

O Kαιρός εως το Πάσχα

Βελτίωση θα παρουσιάσει την Μεγάλη Τετάρτη , οπότε και θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει λίγο ...

Βελτίωση θα παρουσιάσει την Μεγάλη Τετάρτη, οπότε και θα είναι γενικά αίθριος και μόνο το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα συννεφιάσει λίγο και υπάρχει πιθανότητα για μεμονωμένες μπόρες στα βουνά της βόρειας χώρας. Οι νοτιάδες που θα πνέουν θα μεταφέρουν αφρικανική σκόνη και ζέστη.
Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και τη Μεγάλη Πέμπτη, με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια.
Την Μεγάλη Παρασκευή στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές-τις «κλασσικές» βροχές της Μεγάλης Παρασκευής-, αλλά σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό η περιφορά του Επιταφίου θα γίνει το βράδυ με βελτιωμένο καιρό. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι καλός ο καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις, ενώ θα συνεχιστούν και οι νοτιάδες.
Το Μεγάλο Σάββατο αναμένονται αραιές νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν, ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων μόνο στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια, βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, τοπικά στα πελάγη 6 και στις υπόλοιπες περιοχές ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.  
Την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα είναι γενικά αίθριος με παροδικές νεφώσεις το απόγευμα. Στα βόρεια αναμένονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών όμβρων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. 
Το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο φτάνοντας έως και 28 βαθμούς κελσίου.  Στα νότια της χώρας και την Κρήτη, το θερμόμετρο θα αγγίξει τους 30 βαθμούς, ενώ δεν αποκλείεται στην νοτιοανατολική Κρήτη κατά τόπους να φτάσει τους 36 βαθμούς.
Παράλληλα, ευνοείται η μεταφορά Αφρικάνικης σκόνης, κάτι που σημαίνει ότι η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.