HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS συμμετέχει στην 48ωρη απεργία των δημοσιογράφων

Σε 48ωρες απεργίες προχωρούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών και όλα τα σωματεία στην ενημέρωση, αρχής γενομένης από την Πέμπτ...

Σε 48ωρες απεργίες προχωρούν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών και όλα τα σωματεία στην ενημέρωση, αρχής γενομένης από την Πέμπτη 21 Απριλίου στις 6 π.μ.. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι σε έντυπα, sites και γραφεία Τύπου απεργούν από τις 6 τα ξημερώματα της Πέμπτης έως τις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου 23 Απριλίου, ενώ οι εργαζόμενοι σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ απεργούν από τις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής έως τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής 24 Απριλίου.
Το ειδησεογραφικό site www.kalavrytanews.com και οι δημοσιογράφοι του συμμετέχουν στην απεργία κόντρα στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο κι έτσι  δεν θα αναρτώνται ειδήσεις έως τις 6 π.μ. του Σαββάτου. Στην περίπτωση σοβαρού έκτακτου γεγονότος, θα υπάρξει ενημέρωση από τα social media και εφόσον καταστεί ανάγκη, η κανονική ροή ενημέρωσης μπορεί να επανέλθει.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, τονίζεται η ανάγκη για άμεσες αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του κλάδου και τη διάσωση του αγγελιοσήμου. Η ΠΟΕΣΥ, σε άμεση συνεδρίαση του διοικητικού της συμβουλίου μετά το πέρας της κοινής σύσκεψης με όλους τους φορείς του κλάδου, αποφάσισε την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων διαρκείας ως εξής: 48ωρη απεργία στα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ, καθώς και στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, το ΑΠΕ-ΜΠΕ και τα Γραφεία Τύπου, από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 21 Απριλίου μέχρι τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου 23 Απριλίου. Επίσης, σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής 22 Απριλίου έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 24 Απριλίου.
Την Παρασκευή 22 Απριλίου θα συνεδριάσει εκ νέου το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ με σκοπό την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.