HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Δεκάδες μαθητές από πολλά σχολεία στα προγράμματα του Κ.Π.Ε Κλειτορίας

Με επιτυχία συνεχίζονται τα Εκπαιδευτικά Προγράµµατα του ΚΠΕ Κλειτορίας "Περιπέτειες και Παιχνίδια στη Νεροπολιτεία", "Το παι...

Με επιτυχία συνεχίζονται τα Εκπαιδευτικά Προγράµµατα του ΚΠΕ Κλειτορίας "Περιπέτειες και Παιχνίδια στη Νεροπολιτεία", "Το παιχνίδι της Ανακύκλωσης", "Κάτι... τρέχει", "Ταξίδι στην Προστατευόμενη Περιοχή Χελμού - Βουραΐκού", "Ο Υγροβιότοπος της Λίμνης Τσιβλού" κ. άλλα.. Μόνο τις τελευταίες ημέρες, δεκάδες μαθητές από πολλά σχολεία συμμετείχαν στα προγράμματα με τα παιδιά να ενθουσιάζονται τόσο με το πρόγραμμα όσο και από την επαφή τους με την φύση και την περιοχή.  
Στις 17- 19 Μαρτίου 2016 , τέσσερις εκπαιδευτικοί με 31 μαθητές από το 1ο Γυμνάσιο Καματερού Γ΄ Αθήνας και από το ΓΕΛ Αμπελακίων Σαλαμίνας Πειραιά υλοποίησαν τριήμερο πρόγραμμα στα πλαίσια της δια βίου μάθησης στην Κλειτορία με θέμα: "Κάτι... τρέχει".
 Στις 20-22 Μαρτίου 2016, τρεις εκπαιδευτικοί με 30 μαθητές από το Γυμνάσιο Κρανιδίου Αργολίδας υλοποίησαν τριήμερο πρόγραμμα στα πλαίσια της δια βίου μάθησης στην Κλειτορία με θέμα: "Ταξίδι στην Προστατευόμενη Περιοχή Χελμού - Βουραΐκού"
Στις 29 Μαρτίου 2016, τρεις εκπαιδευτικοί με 17 μαθητές από τις Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου και του Δημοτικού Σχολείου Λαμπείας Ηλείας υλοποίησαν μονοήμερο πρόγραμμα στα πλαίσια της δια βίου μάθησης στην Κλειτορία με θέμα: "Κάτι... τρέχει"
Στις 29 Μαρτίου 2016, επτά εκπαιδευτικοί με 37 μαθητές από τις Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄ τάξεις του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πύργου και του Δημοτικού Σχολείου Λαμπείας Ηλείας υλοποίησαν μονοήμερο πρόγραμμα στα πλαίσια της δια βίου μάθησης στην Κλειτορία με θέμα: "Το παιχνίδι της Ανακύκλωσης".
Στις 31 Μαρτίου 2016, δύο εκπαιδευτικοί με 21 μαθητές από την Β1΄ τάξη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης Αρκαδίας υλοποίησαν μονοήμερο πρόγραμμα στα πλαίσια της δια βίου μάθησης στην Κλειτορία με θέμα: "Περιπέτειες και Παιχνίδια στη Νεροπολιτεία"
Οι δράσεις συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.