HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με έντονο Καλαβρυτινό άρωμα οι εκδηλώσεις στο Σικάγο για την Εθνική εορτή

Μετά την Νέα Υόρκη, οι ομογενείς μας τίμησαν το 1821 και στο Σικάγο. Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν και άγημα Ευζώνων...


Μετά την Νέα Υόρκη, οι ομογενείς μας τίμησαν το 1821 και στο Σικάγο. Στην παρέλαση που πραγματοποιήθηκε συμμετείχαν και άγημα Ευζώνων με τον Καλαβρυτινό Σταύρο Σπηλιόπουλο πρώτο και καλύτερο. Χαρακτηριστικό της χθεσινής εκδήλωσης είναι οτι η παρέλαση έγινε στον στην κεντρική λεωφόρο "Τ.Spyropoulos" ονομασία που έχει δοθεί προς τιμήν του αείμνηστου Δρυμότη, Θεόδωρου Σπυρόπουλου. Το παρών έδωσαν όλοι οι ομογενείς της πόλης του Σικάγο, τοπικοί φορείς, γερουσιαστές αλλά και η Πρόεδρος της Εταιρείας διαχείρισης υδάτινων πόρων της πολιτείας, Μαριάνα Σπυροπούλου. 
Την παραμονή διοργανώθηκε ελληνικό γλέντι όπου μέχρι πρωίας με τους... κουστουμάτους εύζωνες και τις καλλίγραμμες ελληνοπούλες που ζουν στην Αμερική να κλέβουν την παράσταση! 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.