Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έφυγε από την ζωή ο Σωτήριος Χαμακιώτης

Έφυγε από την ζωή σήμερα Μ. Σάββατο 30 Απριλίου 2016 ο Σωτήριος Χαμακιώτης σε ηλικία 79 ετών. Ο Σωτήριος Χαμακιώτης, διετέλεσε επί δύο...

Έφυγε από την ζωή σήμερα Μ. Σάββατο 30 Απριλίου 2016 ο Σωτήριος Χαμακιώτης σε ηλικία 79 ετών. Ο Σωτήριος Χαμακιώτης, διετέλεσε επί δύο τετραετίες δημοτικός σύμβουλος Καλαβρύτων (επί δημαρχίας Πάνου Πόλκα) και επί σειρά δεκαετιών υπήρξε δραστήριο μέλος με μεγάλη προσφορά στην Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας και έως σήμερα Αντιπρόεδρος της ιστορικής Ένωσης των Καλαβρυτινών. Έχει συγγράψει συγγράμματα και βιβλία κυρίως για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα όπως το "Αναδρομώντας το χρόνο" που περιγράφει την διαδρομή τριάντα τριών Καλαβρυτινών παιδιών -που επέζησαν του γερμανικού εκτελεστικού αποσπάσματος- από τα Καλάβρυτα στο Κούλμπαχ τη Βαυαρίας. 
Ο Σωτήριος Χαμακιώτης ήταν παντρεμένος και είχε δυο κόρες και δυο εγγόνια.
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαβρυτινών Αθήνας κ Σωτήριος Τσενές, μιλώντας στο kalavrytanews.com, για την απώλεια του Σωτήρη Χαμακιώτη, εξέφρασε την βαθύτατη οδύνη του για την μεγάλη αυτή απώλεια, τονίζοντας οτι  "έφυγε από κοντά μας ένα υπερδραστήριο μέλος του συλλόγου Καλαβρυτινών Αθήνας, ένας μοναδικός συνεργάτης και εξαιρετικός φίλος. Ο Σωτήρης Χαμακιώτης πάντα με ανιδιοτέλεια και με γνώμονα το καλό του συνόλου και κυρίως την υπέρμετρη αγάπη του για τα Καλάβρυτα, προσέφερε τα μέγιστα τόσο στην Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας όσο και σε ολόκληρη την Επαρχία Καλαβρύτων. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του."
Η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας θα συγκληθεί εκτάκτως για έκδοση ψηφίσματος και θα παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του εκλιπόντος.
Η κηδεία του Σωτήρη Χαμακιώτη θα γίνει στον καθεδρικό ναό Καλαβρύτων την Δευτέρα στις 13:30 


Δείτε το βίντεο από την  παρουσία του τον Μάιο του 2015, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, σε εκδήλωση, με αφορμή τη δίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς και το αίτημα για τις γερμανικές κατοχικές οφειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.