HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Σύνταγμα η πορεία των διαδηλωτών από την Πάτρα

Στην πρώτη γραμμή ο Δήμαρχος Πάτρας κ. Πελετίδης και ο Περιφερειακός σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν  Με το σύνθημα «Πάτρα - Αθήνα ήταν η ...

Στην πρώτη γραμμή ο Δήμαρχος Πάτρας κ. Πελετίδης και ο Περιφερειακός σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν 
Με το σύνθημα «Πάτρα - Αθήνα ήταν η αρχή, εμπρός λαέ στην πρώτη τη γραμμή», οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι της Αθήνας υποδέχονται τους οδοιπόρους από την Πάτρα.
Η δημοτική αρχή Πάτρας, με επικεφαλής το δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, πηγαίνει στη Βουλή, προκειμένου να παραδώσει το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης για την ανεργία. Το ψήφισμα παραδόθηκε στην αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου
Σε δήλωση που έκανε από το Χαϊδάρι, όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση υποδοχής της πορείας κατά της ανεργίας από την Πάτρα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σημείωσε:
«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στο Χαϊδάρι για να υποδεχθούμε τη μεγάλη πορεία των οδοιπόρων από τη Πάτρα, με επικεφαλής τη Δημοτική Αρχή και το δήμαρχο Κώστα Πελετιδη, σε έναν αγώνα δρόμου, σε έναν αγώνα που απλώς βάζει ένα μικρό λιθαράκι σήμερα, αλλά ανοίγει μεγάλους δρόμους ώστε συνολικά σαν χώρα, σαν λαός να παλέψουμε ενάντια στην ανεργία, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, για δουλειά με δικαιώματα, για άμεση ανακούφιση και μέτρα προστασίας των ανέργων, ενάντια στο σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων που έρχονται και που πλήττουν και τους ανέργους αλλά και τους εργαζόμενους τους δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα, όλο τον ελληνικό λαό, όπως είναι το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο, το φορολογικό νομοσχέδιο και άλλα μέτρα. Και βεβαίως συνειδητοποιούμε και πρέπει ακόμα περισσότερο το σύνολο του λαού της Αττικής, της Αθήνας, όλης της Ελλάδας, να συνειδητοποιήσει το σύνθημα των οδοιπόρων, ότι δεν γίνεται τίποτα όσο μένεις θεατής, μπορούν να γίνουν τα πάντα, να ανατραπούν τα πάντα όταν ξεσηκωθείς. Αυτό τον αγώνα δείχνει ο λαός της Πάτρας, ο δήμαρχος της Πάτρας, οι δήμαρχοι αγωνιστές του Λεκανοπεδίου, σε αυτό το δρόμο σταθερά θα συνεχίσουμε».

Αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, με επικεφαλής τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, έχοντας στο πλευρό της τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Κόμματος, Θανάση Παφίλη, έχει συνάντηση με την Αντιπρόεδρο της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, προκειμένου να της παραδώσουν το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την ανεργία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.