HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δυο Υπουργοί στα Καλάβρυτα για Οδοντωτό και Βουραϊκό

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kalavrytanews.com , δυο Υπουργοί και μάλιστα οι καθ' ύλην αρμόδιοι θα τιμήσουν με την παρουσία ...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του kalavrytanews.com, δυο Υπουργοί και μάλιστα οι καθ' ύλην αρμόδιοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις στα Καλάβρυτα για τα 120 χρόνια του Οδοντωτού σιδηροδρόμου. 
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 7 Μαΐου, ημέρα που θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις  για τα 120 χρόνια του Οδοντωτού θα παραβρεθούν, ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Χρήστος Σπίρτζης και η  Αν. Υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά. 
Η παραμονή των δύο Υπουργών θα είναι διήμερη και την Κυριακή 8 Μαΐου, ημέρα που θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο Πέρασμα στο Φαράγγι του Βουραϊκού, θα παραβρεθούν στην εκκίνηση της εκδήλωσης και θα συνεχίσουν την διαδρομή απολαμβάνοντας μια αξέχαστη διαδρομή με τον μοναδικό Οοδντωτό.
Οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία της Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρησης (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) του Δήμου Αιγιαλείας, της Αντιδημαρχίας Ανάπτυξης του Δήμου Αιγιαλείας, του Δήμου Καλαβρύτων, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, του Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού, της “Αχαΐα Αναπτυξιακή Α.Ε.”, του Συλλόγου Ορειβασίας, Χιονοδρομίας, Αναρρίχησης και Προστασίας του Περιβάλλοντος Καλαβρύτων και του Συλλόγου Φίλων του Οδοντωτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.