HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Συνελήφθη επ αυτοφώρω ζευγάρι να κλέβει παγκάρι Εκκλησίας

φωτο αρχείου Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω, χθες (9-4-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυ...

φωτο αρχείου
Συνελήφθησαν επ αυτοφώρω, χθες (9-4-2016) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 35χρονος και μια 34χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες, ενεργώντας από κοινού εισήλθαν στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Πάτρα και αφαίρεσαν από το παγκάρι το χρηματικό ποσό των (11) ευρώ και κεριά.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, οι οποίοι συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τους δύο δράστες στον τόπο του περιστατικού, ενώ βρήκαν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία τα οποία παρέδωσαν στον εφημέριο του Ιερού Ναού.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού είχαν αφαιρέσει χθες, λίγο πριν την κλοπή στον Ιερό Ναό, στην Πάτρα, σταθμευμένη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 72χρονου ημεδαπού, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.