HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Νίκο Κωνσταντακόπουλο

Το στερνό αντίο στον Νίκο Κωνσταντακόπουλο , Πρόεδρο του συλλόγου Κερτεζιτών της Αθήνας, απηύθυναν σήμερα στο κοιμητήριο του Κόκκινου μ...

Το στερνό αντίο στον Νίκο Κωνσταντακόπουλο, Πρόεδρο του συλλόγου Κερτεζιτών της Αθήνας, απηύθυναν σήμερα στο κοιμητήριο του Κόκκινου μύλου στην Αθήνα  συγγενείς, φίλοι, συμπατριώτες. Ήταν όλοι εκεί, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σωτήρης Δουκλιάς και Χρύσα Παπαδάτου, ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Βασίλης Φιλιππόπουλος, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου Κερεζιτών της Αθήνας, η Πρόεδρος του Συλλόγου Κερτεζιτών "ο Στριφτόμπολάς" κ. Γεωργία Χασαποπούλου,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ. Χαρίλαος Ερμείδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λυκούριας κ. Σωκράτης Μούσιος, ο εφημέριος της Κέρτεζης  π. Ανδρέας Ρηγόπουλος, ο εκπρόσωπος της Παγκαλαβρυτινής ένωσης κ. Νίκος Κυριαζής, η εκπρόσωπος του συλλόγου Αλισού Πάτρας κ. Γεωργία Κόντη, ο τέως Πρόεδρος της ΕΠΑΕ κ. Αθανάσιος Κανελλόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων. 
Επικήδειο εκφώνησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς ο οποίος εξήρε τη πλούσια δράση του εκλιπόντος και την σημαντική του προσφορά στην Κέρτεζη αλλά και σε ολόκληρη την επαρχία.
Εκ μέρους του συλλόγου Κερτεζιτών Αθήνας κ. Άκης Δουκλιάς εκφώνησε το ψήφισμα του συλλόγου για την απώλεια του επι σειρά ετών Προέδρου του συλλόγου.
Αξίζει να σημειώσουμε οτι η κ. Γεωργία Κόντη διέθεσε λεωφορείο από και προς την Κέρτεζη και έτσι οι Κερτεζίτες μπόρεσαν να αποχαιρετήσουν ένα καλό φίλο και συμπατριώτη. 
Ευχόμαστε ο Θεός να τον αναπαύσει εν ειρήνη και να δώσει υγεία και δυναμη στην οικογένεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.