HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι για κλοπή κοσμημάτων

Συνελήφθησαν, χθες (8-4-2016) το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο 15χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οπο...

Συνελήφθησαν, χθες (8-4-2016) το μεσημέρι στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο 15χρονοι ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες ενεργώντας από κοινού, έσπασαν το τζάμι της πόρτας του συνοδηγού, σταθμευμένου αυτοκινήτου και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του μία χρυσή και μια ασημένια αλυσίδα, οι οποίες έφεραν από μια χρυσή και ασημένια απεικόνιση
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών οι οποίοι σε σύντομο χρόνο, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.