Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Θεατρική Ομάδα της Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας παρουσιάζει «Το Πανηγύρι»

Η θεατρική ομάδα της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας σε συνεργασία με το 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, πα...

Η θεατρική ομάδα της Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας σε συνεργασία με το 9ο ΕΠΑΛ Πάτρας, υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, παρουσιάζει το έργο του Δ. Κεχαΐδη «Το Πανηγύρι», ένα από τα πιο σπουδαία έργα της ελληνικής δραματουργίας.
«Το Πανηγύρι» αποτελεί ένα κωμικόδραμα, που με γλώσσα άμεση, οικεία και πειστική, αναφέρεται σε λαϊκούς ανθρώπους του θεσσαλικού κάμπου, στα τέλη της δεκαετίας του 50, σε μια μεταβατική εποχή, που εισβάλλει άγρια στην ζωή τους και τους αναγκάζει να αναμετρηθούν με μερικά από τα αιώνια προβλήματα της ανθρώπινης ύπαρξης: την ανάγκη για επιβίωση σε ένα κόσμο τραχύ και αμείλικτο, την αδυναμία επικοινωνίας, τη μοναξιά, τη ματαίωση των ονείρων. Τα περιθώρια για αντίσταση δοκιμάζονται αλλά παραμένουν πάντοτε ζωντανά
Ο Ευγένιος Βούλγαρης, καθηγητής  του Δημοτικού Ωδείου Πάτρας, έχει συνθέσει πρωτότυπη μουσική, η οποία παίζεται ζωντανά επί σκηνής.
1η Παρουσίαση: Θέατρο σχολικού συγκροτήματος Κουκούλι.
Σάββατο, 9 Απριλίου 2016 & ώρα 19:30

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.