Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εβδομάδα Αλληλεγγύης στα Καλάβρυτα

Ξεκίνησε από την Δευτέρα 18 Απριλίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 24 Απριλίου η εβδομάδα αλληλεγγύης στα Καλάβρυτα, που διοργανώνεται γι...

Ξεκίνησε από την Δευτέρα 18 Απριλίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 24 Απριλίου η εβδομάδα αλληλεγγύης στα Καλάβρυτα, που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά και περιλαμβάνει σειρά δράσεων κοινωνικής στήριξης και συνοχής και εθελοντικές δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για θέματα υγείας πρόληψης, περιβάλλοντος και αλληλεγγύης. 
Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της Εβδομάδας Αλληλεγγύης συγκέντρωση τροφίμων και ειδών καθημερινής ανάγκης θα γίνεται στα supermarkets και στα σχολεία όλων των βαθμίδων της πόλης των Καλαβρύτων, τα οποία ενημερώθηκαν σχετικά από τον κ. Μαγκαφά και έχουν ανταποκριθεί. Καλούμε όλους τους συμπολίτες να εκδηλώσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους προσφέροντας ο καθένας αυτό που μπορεί για την ανακούφιση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Με τον τρόπο αυτό χτίζεται η «κοινωνία των πολιτών» που αποτελεί μορφή κοινωνικής εγγύησης των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου και συνιστά απεγκλωβισμό από το εγωιστικό κέλυφος της προσωπικής μας καθημερινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.