HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προκηρύξεις για θέσεις γιατρών στα νοσοκομεία

Την έγκριση για την προκήρυξη των πρώτων 88 θέσεων ειδικευμένων γιατρών σε νοσοκομεία... της 3ηςΥγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), υπέγρα...

Την έγκριση για την προκήρυξη των πρώτων 88 θέσεων ειδικευμένων γιατρών σε νοσοκομεία...
της 3ηςΥγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης.
Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει η έγκριση των προκηρύξεων και για τις υπόλοιπες θέσεις, που συνολικά αφορούν σε 690 μόνιμους ειδικευμένους γιατρούς.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ΑΠΕ, όπως έγινε σήμερα γνωστό από το υπουργείο Υγείας, συνεχίζεται η διαδικασία διορισμού του μόνιμου προσωπικού στο ΕΣΥ από τις προκηρύξεις 4Κ και 5Κ, καθώς και η τοποθέτηση των νοσηλευτών και των γιατρών στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων της χώρας.
Στόχος του υπουργείου Υγείας είναι με τις παραπάνω προσλήψεις να γίνει μια τονωτική «ένεση» ανθρώπινου δυναμικού -όπως αναφέρεται- στα νοσοκομεία της χώρας, έτσι ώστε το 2016 «να είναι μια χρονιά σταθεροποίησης του δημόσιου συστήματος και αναβάθμισης των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.