HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ - Ροή ειδήσεων μόνο για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση

Με σεβασμό στον αγώνα των συναδέλφων δημοσιογράφων με επίκεντρο το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS συμμετέχει στην απεργία που...

Με σεβασμό στον αγώνα των συναδέλφων δημοσιογράφων με επίκεντρο το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS συμμετέχει στην απεργία που προκηρύχθηκε από τον Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στα ΜΜΕ, η οποία ξεκινά από την Κυριακή (6 π.μ.) και ολοκληρώνεται τη Μ.Τετάρτη (6 π.μ.). Σε αυτό το διάστημα θα γίνονται αναρτήσεις μόνο για τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και στη διαπραγμάτευση με τους θεσμούς, ενώ σε περίπτωση πολύ σοβαρής και έκτακτης ανάγκης, θα υπάρξει ροή και ειδήσεων άλλου ενδιαφέροντος. Για ζητήματα έκτακτης ενημέρωσης θα γίνονται και σχετικές αναρτήσεις στα social media της ειδησεογραφικής μας ιστοσελίδας. Ελπίζουμε να μην λειτουργήσουν όπως έκαναν στην τελευταία απεργία, δυο λαθρόβιες ιστοσελίδες των Καλαβρύτων, εκμεταλλευόμενοι την απεργία για να κερδίσουν αναγνωστικό κοινό και λειτουργώντας σε βάρος των πραγματικών δημοσιογράφων. 
Ειδικότερα, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων, κατά την διάρκεια της απεργίας από τις 06.00 της Κυριακής 24/04/2016 έως και τις 06.00 της Τετάρτης 27/04/2016, επιτρέπεται:
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:
Η ροή ειδήσεων που έχουν άμεση σχέση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Η μετάδοση τριών (3) απεργιακών δελτίων ειδήσεων ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ διάρκειας έως δεκαπέντε (15 λεπτών) που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Η μετάδοση έως δύο απεργιακών εκπομπών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ:
Η μετάδοση τριών (3) απεργιακών δελτίων ειδήσεων διάρκειας έως δεκαπέντε (15) λεπτών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ που αφορούν στις εξελίξεις για το ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Η μετάδοση απεργιακών εκπομπών ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ αυτά που αφορούν τις εξελίξεις στο ασφαλιστικό και τη διαπραγμάτευση.
Σας ενημερώνουμε ότι ήδη λειτουργεί το Απεργιακό Ταμείο με στόχο την ενίσχυση του αγώνα που δίνουν ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ οι συνάδελφοι για να μην περάσει η λαίλαπα της ασφαλιστικής και εργασιακής ισοπέδωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.