HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΤΡΑ: Βγήκαν μαχαίρια μεταξύ οδηγών στην Ακτή Δυμαίων - Στο νοσοκομείο ο ένας

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο διαπληκτισμός δυο οδηγών λίγο νωρίτερα στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας, όταν ο ένας από τους δυο έβγαλε μαχαίρι κα...

Απίστευτη εξέλιξη είχε ο διαπληκτισμός δυο οδηγών λίγο νωρίτερα στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας, όταν ο ένας από τους δυο έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλο στην κοιλιακή χώρα.
Ο τραυματίας σύμφωνα με το thebest.gr, έχει διακομιστεί ήδη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ενώ αυτή την ώρα η αστυνομία που έχει ειδοποιηθεί για το συμβάν αναζητά τον δράστη, ο οποίος μετά το επεισόδιο μπήκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε από το σημείο. Ανδρες της αστυνομίας εντόπισαν το όχημα με το οποίο διέφυγε και κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη.
Πρόκειται για το δεύτερο επεισοδιακό συμβάν μετά από αυτό που συνέβη το πρωί στην οδό Γούναρη στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αθ. Διάκου, όταν ενεπλάκησαν σε τροχαίο ένα ημιφορτηγό με ένα δίκυκλο.
Από το τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός της μηχανής και προς στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν.
Στο σημείο, όπου συγκεντρώθηκε κόσμος, έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οι διασώστες του οποίου προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματία.
από: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.