HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεργασία Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με Πάντειο και Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών

Συνεχίζοντας και διευρύνοντας τη στρατηγική ακαδημαϊκής ανάπτυξης και θεσμικής συνεργασίας με δημόσια Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα...

Συνεχίζοντας και διευρύνοντας τη στρατηγική ακαδημαϊκής ανάπτυξης και θεσμικής συνεργασίας με δημόσια Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα, το ΕΑΠ υπέγραψε Σύμφωνα Συνεργασίας με το Πάντειο Πανεπιστήμιο, καθώς και με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών.
Τα σύμφωνα υπογράφηκαν, εκ μέρους του ΕΑΠ από τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής, Καθηγητή Βασίλη Καρδάση, εκ μέρους του Παντείου από την Πρύτανη, Καθηγήτρια Ισμήνη Κριάρη, και εκ μέρους του Ε.Ι.Ε. από τον Διευθυντή και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Δρ. Βασίλειο Γ. Γρηγορίου. Προβλέπονται, μεταξύ άλλων, η δυνατότητα υλοποίησης νέων, Κοινών Προγραμμάτων Σπουδών με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, βελτίωσης της ερευνητικής συνεργασίας και αξιοποίησης του επιστημονικού έργου, προς άμεσο όφελος της κοινωνίας, σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.