HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τέλος στην απεργία των δημοσιογράφων

Το τέλος της απεργίας των δημοσιογράφων αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σε λίγο αφού τα σωματεία του κλάδου αποφάσισαν την αναστολ...

Το τέλος της απεργίας των δημοσιογράφων αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα σε λίγο αφού τα σωματεία του κλάδου αποφάσισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων.
Είχε προηγηθεί το σπάσιμο της απεργίας από τον ΣΚΑΙ τόσο στην τηλεόραση όσο και στο ραδιόφωνο, ενώ σήμερα εκδόθηκαν σε ψηφιακή μορφή η εφημερίδα Καθημερινή και η αθλητική εφημερίδα, Sportday.
Προηγήθηκε η άκαρπη συνάντηση του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου με τα σωματεία των δημοσιογράφων όσον αφορά κυρίως στην κατάργηση του αγγελιόσημου, ενώ πολλοί τηλεοπτικοί σταθμοί διεμήνυαν στην ΠΟΕΣΥ και την ΕΣΗΕΑ ότι θα ακολουθούσαν το παράδειγμα του ΣΚΑΙ.
Με σεβασμό στον αγώνα των συναδέλφων δημοσιογράφων με επίκεντρο το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS συμμετέχε στην απεργία που προκηρύχθηκε από τον Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Δυστυχώς στην Αχαΐα και μάλιστα στα Καλάβρυτα, δυο λαθρόβια blogs το ένα μεχρι χθες και το άλλο έως και σήμερα ανέβαζε τοπικά θέματα ...


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.