HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα ΚΕΠ Καλαβρύτων και Κλειτορίας οι κάλπες για την εκλογή Τ.Επιτροπής Ν.Δ.

Στο ΚΕΠ Καλαβρύτων και στο ΚΕΠ Κλειτορίας, θα στηθούν οι κάλπες την Κυριακή 3 Απριλίου για την διαδικασία εκλογής προέδρου Δημοτικής Τοπ...

Στο ΚΕΠ Καλαβρύτων και στο ΚΕΠ Κλειτορίας, θα στηθούν οι κάλπες την Κυριακή 3 Απριλίου για την διαδικασία εκλογής προέδρου Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Καλαβρύτων και των τοπικών μελών αλλά και των εκπροσώπων για το Συνέδριο του κόμματος στις 22 & 23 Απριλίου 2016 
Οι δύο κάλπες που θα στηθούν θα βγάλουν ένα αποτέλεσμα για τον Δήμο Καλαβρύτων.
Υποψήφιοι για την προεδρεία της ΔΗΜ.Τ.Ο Καλαβρύτων είναι οι Νικόλαος Τσάμης, Θεόδωρος Σούκας.
Να σημειώσουμε οτι: 
• Ο Πρόεδρος της κάθε ΔΗΜ.ΤΟ παίρνει έναν (1) σταυρό
• Τα μέλη της κάθε ΔΗΜ.ΤΟ παίρνουν τρεις (3) σταυρούς
• Για τους συνέδρους θα υπάρχουν δύο ξεχωριστά ψηφοδέλτια –ένα για τις γυναίκες που εκλέγονται με ποσόστωση κατά 30% και ένα μικτό ψηφοδέλτιο για 18 συνέδρους με δύο (2) σταυρούς.
Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 10 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΕΧΟΥΝ:
Α. Για την εκλογή Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο., μελών ΔΗΜ.Τ.Ε., καθώς και των αντιπροσώπων (συνέδρων) για το Εθνικό Συνέδριο, δικαίωμα εκλέγειν σε κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση έχουν:
Α1. Τα παλαιά μέλη του κόμματος που επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 
Α2. Τα νέα μέλη του κόμματος που εγγράφηκαν σ’ αυτό και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
Α3. Τα παλαιά μέλη του κόμματος που δεν συμμετείχαν μεν στην εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015, αλλά επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα, έως την 11η Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας επαναβεβαίωσης.
Α4. Τα νέα μέλη του κόμματος που εγγράφηκαν σ’ αυτό έως την 11η Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής νέου μέλους που είναι αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος.
Α5. Τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν είναι η εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, ο οποίος έχει συνταχθεί με ευθύνη της Διεύθυνσης Πληροφορικής του κόμματος.
Β. Για την εκλογή των Υπευθύνων των Θεματικών Τομέων Δράσης της Νομαρχιακής Οργάνωσης, δικαίωμα εκλέγειν σε κάθε Νομαρχιακή Οργάνωση έχουν μόνον τα μέλη κάθε Θεματικού Τομέα Δράσης και μόνον για τον Υπεύθυνο του Τομέα στον οποίο ανήκουν, τα οποία είναι γραμμένα στον ειδικό εκλογικό κατάλογο που έχει συνταχθεί, με ευθύνη της Διεύθυνσης Πληροφορικής του κόμματος.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.