HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Σύλλογος Σκοταναίων στο χορό του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης Καλαβρύτων (φωτο)

Ο Σύλλογος Σκοταναίων, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης και Προέδρου του Τοπικού ...

Ο Σύλλογος Σκοταναίων, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δάφνης και Προέδρου του Τοπικού Διαμερίσματος Σκοτάνης, κ. Πέτρου Μ. Ρηγόπουλου, παρευρέθηκε, μέσω της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μαριάνθης Γ. Χρονοπούλου και της Γεν. Γραμματέως κ. Ανδριανής Παπαδοπούλου, στο χορό που διοργάνωσε, στις 12 Μαρτίου 2016, στο κέντρο εκδηλώσεων «ΝΤΑΝΟΣ» στη Δάφνη Καλαβρύτων. 
Η διοργάνωση του χορού ήταν άψογη, το φαγητό εξαιρετικό, η φιλοξενία των διοργανωτών φιλικότατη και η διασκέδαση και ο χορός  κράτησε μέχρι πρωίας, με τα τραγούδια του συμπατριώτη μας Σωτήρη Γ. Κούνα και με τη μουσική του  Άρη Μουγκοπέτρου ήταν απόλυτα απολαυστική! 
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση χόρεψαν μέχρι εξάντλησής τους παραδοσιακούς χορούς, συναντήθηκαν με φίλους και συμπατριώτες ενδυναμώνοντας με την ευκαιρία αυτή τους δεσμούς φιλίας τους. Επίσης, συμμετείχαν στην λαχειοφόρο αγορά, η οποία, εξασφάλιζε δώρο για τον καθένα. 
Ωστόσο, ο κύριος «νικητής» της βραδιάς ήταν η νεολαία της Δάφνης η οποία διασκέδασε ασταμάτητα μέχρι τις πρωινές ώρες!!! 
Είναι ωραίο να βλέπει κανείς σε τέτοιες εκδηλώσεις νέους και μεγαλύτερους αντάμα, να παντρεύουν όμορφα το νέο με το παλιό, είτε αυτό είναι μουσική, έθιμα ή αξίες. 
Μπράβο! Και του Χρόνου!!!
ΤΟ  ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΚΟΤΑΝΑΙΩΝ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΑΝΘΗ Γ. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ     
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ.ΛΑΠΠΑΣ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΑΝΔΡΙΑΝΗ Β. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΑΠΛ.ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ Β. ΖΗΚΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ:ΔΕΣΠΟΙΝΑ Χ. ΚΑΝΤΙΦΕΛΗ 
ΕΦΟΡΟΣ:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Η.ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΣ      
ΜΕΛΗ: ΙΩΑΝΝΗΣ  ΓΡ.ΣΑΤΟΛΙΑΣ- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘ.ΤΣΙΑΚΟΥΛΙΑΣ -ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  Κ. ΤΣΙΩΤΟΣ   


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.