HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε ανένδοτο για την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ καλεί ο Ιάσων Φωτήλας

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής του Ποταμιού και Βουλευτής Αχαΐας, Ιάσονας Φωτήλας, λέγοντας πως ...

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο εισηγητής του Ποταμιού και Βουλευτής Αχαΐας, Ιάσονας Φωτήλας, λέγοντας πως «θα πρέπει να συμμαχήσουμε, με ένα σκοπό, να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ από την κυβέρνηση, να κηρύξουμε νέο ανένδοτο κατά των δήθεν δημοκρατών, αυτών που λυμαίνονται τον τόπο μας…».
Τα όσα είπε ο βουλευτές του Ποταμιού προκάλεσαν την έντονη διαμαρτυρία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου που ζήτησε από τον προεδρεύοντα, να εγκαλέσει τον βουλευτή του Ποταμιού και να αποσύρει την ορολογία που χρησιμοποίησε κατά της κυβέρνησης. 
Ο κ.Φωτήλας πάντως αρνήθηκε να ανακαλέσει λέγοντας ότι «μπορεί να μου κάνει μήνυση ο κ. συνάδελφος…»
Νωρίτερα πάντως είχε πει ο κ.Φωτήλας σχολιάζοντας το διορισμό του Βέλγου Γιαν Φάμπ στη θέση 
Διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών «τι να περιμένει κανείς από έναν υπουργό Πολιτισμού, όταν έχει καταντήσει τον πολιτισμό «αριστερά της τσουτσούνας…», αναφερόμενος στην απόφαση του υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.