HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κατεβαίνουν σε απεργία οι Νέοι Αγρότες

Σε αποκλεισμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πορεία προς τη Βουλή θα προχωρήσει την Πέμπτη 21 Απριλίου, η Πανελλήνι...

Σε αποκλεισμό του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πορεία προς τη Βουλή θα προχωρήσει την Πέμπτη 21 Απριλίου, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών για το θέμα των 5.000 «αδικημένων» νέων αγροτών του 2009, οι οποίοι δεν έλαβαν την επιδότηση που τους αναλογούσε για το πριμ πρώτης εγκατάστασης, αλλά και τα χρήματα από το εθνικό απόθεμα.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Π.Ε.Ν.Α. Θεόδωρο Βασιλόπουλο, οι συγκεκριμένοι αγρότες έπεσαν θύμα πολιτικών παιχνιδιών παραμονές των εκλογών του 2009. «Με τον νόμο Μπατζελή κόπηκαν τα μισά χρήματα. Αντί για 35 με 40.000 ευρώ, πήραν 15 με 20.000 ευρώ τελικά, ενώ δεν πήραν ούτε από το εθνικό απόθεμα. Ήδη εκδικάζονται διάφορες υποθέσεις μετά τις αγωγές που έχουν κατατεθεί», τονίζει χαρακτηριστικά.
Η Π.Ε.Ν.Α. καλεί όλους τους νέους αγρότες να συμμετέχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις προκειμένου να αποκατασταθεί επιτέλους η αδικία εις βάρος των 5.000 νέων αγροτών του 2009, αλλά και να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.