HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ - Κίνδυνος διακοπής της μεταφοράς των μαθητών

Σύμφωνα και με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, Α. Μανωλόπουλο, 400.000 ευρώ έχασε μόνο το υπεραστικό ΚΤΕΛ της Αχαΐας εξαιτίας των κινη...

Σύμφωνα και με τον πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ, Α. Μανωλόπουλο, 400.000 ευρώ έχασε μόνο το υπεραστικό ΚΤΕΛ της Αχαΐας εξαιτίας των κινητοποιήσεων των αγροτών το προηγούμενο διάστημα και σε συνδυασμό με τις οφειλές προς το ΚΤΕΛ να είναι πάνω από 800.000 ευρώ, το πρόβλημα είναι σοβαρό.  
Αποτέλεσμα, τόσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, όσο ακόμα και ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Πατρών "Ο Αγιος Χριστόφορος" απειλούν να διακόψουν τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών σε όλους τους δήμους της Αχαΐας καθώς αν και τα χρήματα φαίνεται να υπάρχουν δεν δίνεται το πράσινο φως για να εκταμιευθούν.
Στάση αναμονής τηρούν και οι ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι, εκτός του οτι δεν έχουν λάβει τα χρήματά τους, απειλούνται να μείνουν εκτός διαγωνισμού για το μεταφορικό έργο της νέας σχολικής χρονιάς.
Μέσω ειδικής νομοθετικής ρύθμισης, και έτσι ώστε να ξεμπλοκάρει η πληρωμή του μεταφορικού έργου με τα σχολικά δρομολόγια στην Αχαΐα, αναμένεται από την ερχόμενη εβδομάδα, πρωτοβουλία του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.
πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.