HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Αποτελεί νέα μεγάλη επιτυχία του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικού Σωματείου με πλούσια Αγωνιστικ...

Αποτελεί νέα μεγάλη επιτυχία του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικού Σωματείου με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, η Πρόκρισή του (για 1η φορά στην ιστορία του) στην επόμενη φάση του Ομαδικού Διασυλλογικού Κυπέλλου Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΣΠ). 
Πράγματι, αγωνιζόμενος εκτός έδρας, κέρδισε στο Αίγιο τον αξιολογότατο ΑΣΟ Συμπολιτείας με 3-1 και πέρασε στον β΄ γύρο, που θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 17 Απριλίου 2016, πιθανότατα στα Καλάβρυτα (η κλήρωση θα γίνει στην έδρα της ΕΣΣΠ, Δευτέρα 11/4). Η σημαντική παρούσα πρόκριση, έρχεται σαν φυσική επιβράβευση των ποικιλλόμορφων δραστηριοτήτων που χρόνια τώρα συλλογικά πραγματοποιούνται στον ΣΕΠΟΚΕ. Αυτήν την φορά, για τον Καλαβρυτινό Όμιλο, αγωνίστηκαν οι Τέκι Λανάι-Χαράλαμπος Κοντής-Θεοφάνης Μπαχάς-Χριστίνα Καλογεροπούλου, ενώ χρέη Αρχηγού Ομάδος επιτέλεσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δρ Νικόλαος Χ. Ραζής. Οι αγώνες έγιναν στην Έδρα του ΑΣΟ Αιγίου (μάλιστα τις αναμετρήσεις παρακολούθησε και ο Πρόεδρός του Κωνσταντίνος Μπούνιας), με Διαιτητή τον διαπιστευμένο Κωνσταντίνο Τρούσα.
Στην όλη διοργάνωση επικράτησε άκρως πολιτισμένο κλίμα, ενώ η φιλοξενία ήταν κάτι παραπάνω από αρίστη. Αξίζει να αναφερθεί ότι στον πολύ γνωστό για τις δραστηριότητές του ΑΣΟ Συμπολιτείας, πραγματοποιείται εξαιρετική δουλειά, με Πρόεδρο τον Γεώργιο Ρόζο και Συντονίστρια του Σκακιστικού Τμήματος την Βάσω Καμπέρη. Τα μαθήματα ζατρικίου, έχει αναλάβει ο πασίγνωστος Καθηγητής σκάκι Νικόλαος Νικολακόπουλος, που 'καλλιεργεί' αξιολογότατο φυτώριο, το οποίο ήδη έχει αποσπάσει θετικότατες κριτικές. Μάλιστα, ο ίδιος είχε την ευγενή καλοσύνη να αναλύσει διεξοδικά σε όλες και όλους τις σκακιστικές παρτίδες που παίχτηκαν.
Κλείνοντας την αξέχαστη αυτή αγωνιστική συνάντηση, ο Ν. Ραζής πρόσφερε ένα λεύκωμα με αφηγήσεις για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, καλώντας ταυτόχρονα τον ΑΣΟ Συμπολιτείας να επισκεπτεί τα Μαρτυρικά Καλάβρυτα. Ο Γ. Ρόζος -αποδεχόμενος την πρόσκληση- υποσχέθηκε το βιβλίο να κοσμήσει την βιβλιοθήκη του Ομίλου του. Και οι δύο στάθηκαν στα οφέλη που το μαναδικό και ξεχωριστό άθλημα του ζαρτικίου προσφέρει, ειδικά στη διαπαιδαγώγηση των νέων. Τέτοιες συναντήσεις, προάγουν όχι μόνο τον Αθλητισμό, αλλα και τον Πολιτισμό. Πριν την ανα-χώρηση της αποστολής των Καλαβρύτων, ο οικοδεσπότης Κ. Μπούνιας παρέθεσε μικρή δεξίωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.