HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΑΣ: Υδροδοτήθηκε το ξωκλήσι της Αγίας Μαρίνας

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση παροχής ύδρευσης στο ξωκκλήσι της Αγίας Μαρίνας στον όμορφο Κλείτορα. Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. ...

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση παροχής ύδρευσης στο ξωκκλήσι της Αγίας Μαρίνας στον όμορφο Κλείτορα. Ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας κ. Νικόλαος Θωμάς ευχαριστεί τόσο το Εκκλησιαστικό συμβούλιο όσο και τον Αντιδήμαρχο Κλειτορίας κ. Βασίλειο Καρρά.
Η Ανακοίνωση της τοπικής κοινότητας έχει ως εξής: 
Ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινότητας Κλείτορα Καλαβρύτων, θα ήθελα να σας ενημερώσω οτι ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση παροχής ύδρευσης στο ξωκκλήσι της Αγίας Μαρίνας. Ευχαριστούμε το Εκκλησιαστικό συμβούλιο για την παραχώρηση του χώρου και των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν καθώς επίσης και τον Αντιδήμαρχο Κλειτορίας κ. Βασίλειο Καρρά για την παραχώρηση των μηχανημάτων και του τεχνικού προσωπικού ωστε να ολοκληρωθεί ένα μικρό μεν, σημαντικό δε, έργο για το χωριό μας. 
Ο Τοπικός Εκπρόσωπος
Θωμάς Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.