Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έως 7 Μαΐου η αποχή των δικηγόρων

Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων  έως και το Σάββατο, 7 Μαΐου  2016, αποφάσισε η Ολομέλεια  των προέδρων των Δικηγορικώ...

Τη συνέχιση της πανελλαδικής αποχής των δικηγόρων  έως και το Σάββατο, 7 Μαΐου  2016, αποφάσισε η Ολομέλεια  των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας! Κατά τις εργασίες της Ολομέλειας όλοι οι πρόεδροι των Δικηγορικών Συλλόγων ενημερώθηκε αναλυτικά για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο της Κυβέρνησης, το οποίο κρίθηκε αντισυνταγματικό στο σύνολό του από την Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου και εξετάσθηκαν σε βάθος οι διατάξεις του επίμαχου νομοσχεδίου.
Η Ολομέλεια εξέφρασε την άποψη  ότι το νομοσχέδιο παρά  τις επιμέρους τροποποιήσεις, δεν έχει μεταβληθεί ουσιωδώς από το προνομοσχέδιο  κατά το περιεχόμενο του. Όπως τονίσθηκε οι προτεινόμενες διατάξεις εξακολουθούν να οδηγούν σε δήμευση το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματος των δικηγόρων, απειλώντας ευθέως την επαγγελματική και οικονομική τους υπόσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.