HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΣΤΡΙΑ: Ο Σύλλογος Καστριωτών έκοψε την πίτα του (φωτό)

Σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα μια όμορφη εκδήλωση αγάπης πραγματοποιήθηκε στα Καστριά από τον σύλλογο Καστριωτών (ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΙ...


Σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα μια όμορφη εκδήλωση αγάπης πραγματοποιήθηκε στα Καστριά από τον σύλλογο Καστριωτών (ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΡΙΩΝ). Με την συμμέτοχη Καστριωτών και φίλων στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα ο σύλλογος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του .
Την πίτα ευλόγησε ο Εφημέριος του χωριού πατήρ Γεώργιος Κοτσιάς.
Τον δήμαρχο Καλαβρύτων εκπροσώπησε η δημοτική σύμβουλος της Γεωργακόπουλου Χαρά, παραβρέθηκαν επίσης κ. Χρύσα Παπαδάτου ειδική σύμβουλος του δήμαρχο , Στέλλα Πανουτσακοπούλου της Δ.Ε Παϊων.και ο πρόεδρος της τ. κοινότητας Καστριών Χάρης Γκλαβάς. Ευχές και χρόνια πολλά για το νέο έτος απέστειλαν με μήνυμά τους εκτός των μελών του Δ.Σ, ο δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Κατσικόπουλος και ο πολιτευτής Μπράβος Παναγιώτης . 
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχήθηκε τόσο στους παρευρισκόμενους , όσο και σε όλα τα µέλη και χωριανούς μας που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό νέο έτος, µε υγεία, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία. Τόνισε πως αγάπη όλων μας για το χωριό μας ,όπως αποδεικνύετε από την σημερινή παρουσία σας εδώ, δίνει το μήνυμα αγάπης ενότητας των Καστριωτών. Συνεχάρη το πρόεδρο της κοινότητας για τις προσπάθειές που καταβάλει για το καλύτερο του χωριού, τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στο σύλλογο και δήλωσε ότι το Δ.Σ θα είναι πάντα παρών, όταν του ζητηθεί για την επίλυση προβλημάτων του χωριού. Το φλουρί έτυχε ο Βασίλης Γκλαβάς, του ευχόμαστε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία Ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την όμορφη εκδήλωση. Κακή εντύπωση προξένησε , η μη παρουσία για μια ακόμη φορά των εκπρόσωπων της Δ. Ε. Κλειτορίας όπου ανήκει το χωριό μας. 
Το επόμενο ραντεβού των Καστριωτών κλίστηκε για της 13/3/2016 στον αποκριάτικο χορό του συλλόγου 
Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.