Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΤΟ..ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΡΩΟ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ - ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Για άλλη μια φορά οι καλοί φίλοι παραπεντίστες από τη Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιά Πάτρας βρέθηκαν στα Καλάβρυτα την Κυριακή 31 Ιανουαρίου...

Για άλλη μια φορά οι καλοί φίλοι παραπεντίστες από τη Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιά Πάτρας βρέθηκαν στα Καλάβρυτα την Κυριακή 31 Ιανουαρίου και μας χάρισαν μοναδικές όπως πάντα εικόνες.
Ο Βαγγέλης Αρβανίτης με την κάμερα του αποθανάτισε ...αφ'υψηλού το Ηρώο της Εθνικής Παλιγγενεσίας στην Αγία Λαύρα και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό.
Ο Βαγγέλης περιγράφει: "Κυριακή 31-1-2016 Πανέμορφη πτησούλα στο Ηρώο της Αγίας Λαύρας στα Καλάβρυτα με πολλούς φίλους. Μας έδωσε μία με μιάμιση ώρα στον καθένα, όμορφα θερμικάκια για την εποχή, σταδιακά μας έδωσε και κάποιο ύψος και πολλά χαμόγελα. Προσγείωση στον δρόμο γιατί τα χωράφια είναι όλα λίμνες!" 
Τους ευχαριστούμε πολύ και τους ευχόμαστε να έιναι πάντα γεροί και να μας χαρίζουν υπέροχες εικόνες διαφημίζοντας τον τόπο μας.

[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.