Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βίο Ανθόσπαρτο στο Γιώργο και τη Βασιλική

Παντρεύτηκε το Σάββατο 20/02/2016 ο συγχωριανός μας  (Κάνδαλος Καλαβρύτων)  Γιώργος Κ. Χριστοδουλόπουλος την εκλεκτή της καρδιάς του Β...

Παντρεύτηκε το Σάββατο 20/02/2016 ο συγχωριανός μας  (Κάνδαλος Καλαβρύτων) Γιώργος Κ. Χριστοδουλόπουλος την εκλεκτή της καρδιάς του Βασιλική Γ. Αλεξίου από τα Γιάννενα που διαμένει και εργάζεται στην Αθήνα. Ο γάμος έγινε στα Καλάβρυτα στο εκκλησάκι του Αγ. Αθανασίου με όλες τις προβλεπόμενες θρησκευτικές παραδόσεις. Το μυστήριο τελέστηκε από τον ιερέα Κων/νο Μητρόπουλο (εφημέριο Καλ/των) και τον διάκονο Χρήστο Μπίρμπα. Κουμπάρα ήταν η πρεσβυτέρα του παπά-Κώστα Άννα και ο γιος της Γεράσιμος. Μετά το μυστήριο οι νεόνυμφοι προσέφεραν πλούσιο γεύμα σε όλους τους καλεσμένους στο εστιατόριο «Στάνη» και δέχτηκαν τις ευχές για την νέα τους ζωή.
Εμείς τους ευχόμαστε να ζήσουν, να είναι καλορίζικοι και με το καλό να υποδεχθούν το νέο μέλος  της οικογένειας τους που περιμένουν.
Τάκης Χρυσόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.