HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΛΕΙΒΑΡΤΖΙ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΝΩΝΑ "ΤΟ ΓΡΕΚΙ"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Ο Σύλλογος Λειβαρζινών Αθήνας «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» κάτοχος και κύριος κτιρίου στο Λειβάρζι του Δήμου Καλ...


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Ο Σύλλογος Λειβαρζινών Αθήνας «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» κάτοχος και κύριος κτιρίου στο Λειβάρζι του Δήμου Καλαβρύτων, το οποίο έχει μετατραπεί σε Ξενώνα, με πλήρη εξοπλισμό διαμονής, οκτώ (8) δωματίων (πέντε δίκλινια, τρία τρίκλινα), μέ ιδιαίτερο λουτρό έκαστο, χώρο εστίασης λειτουργίας καφέ – εστιατορίου στο ισόγειο, με δύο WC για το κοινό, με κλιματισμό σε όλους τους χώρους, σε περιβάλλοντα χώρο πλέον του ενός και ημίσεως στρέμματος (1,5 στρ.) ο οποίος δύναται να διατεθεί σε αξιοποίηση από τον Μισθωτή κατόπιν συμφωνίας,
ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ.
2. Η Εκδήλωση Ενδιαφέροντος πρέπει να υποβληθεί στην ανωτέρω διεύθυνση μέχρι 25 Φεβρουαρίου 2016 σε σφραγισμένο φάκελλο και να συνοδεύεται:
α) Από Υ/Δ για τη δυνατότητα λειτουργίας του Ξενώνα συνεχώς καθ’ όλο το έτος.
β) Βιογραφικό Σημείωμα – Ιστορικό, προκειμένου περί Νομικού Προσώπου – του ενδιαφερομένου, από το οποίο θα προκύπτει η ικανότητα και τα προσόντα του για την ανάληψη και επιτυχή λειτουργία του Ξενώνα.
γ) Πρόταση περί του τρόπου λειτουργίας, διαφήμισης και προβολής του Ξενώνα στα πλαίσια του κοινωφελούς χαρακτήρα αυτού. 
δ) Απόσπασμα ποινικού μητρώου.
ε) Δήλωση αποδοχής όρων που θ’ αφορούν το ύφος και την ατμόσφαιρα, την ποιοτική και πολιτιστική λειτουργία του Ξενώνα, σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου. 
στ) Τον έλεγχο της διαχείρισης αυτού σε πνεύμα καλής πίστης και συνεργασίας με το Δ.Σ. επειδή ο Ξενώνας είναι έργο κοινωφελούς κληροδοτήματος.
ζ) Παροχή εγγύησης και είδος αυτής.
3. Το ενοίκιο θα καθορισθεί με ιδιαίτερη συμφωνία και θα επιβαρύνεται οπωσδήποτε με ΦΠΑ.
4. Ολοι οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν σε συνάντηση – συνέντευξη προ της επιλογής του Μισθωτή σε ημερομηνία που θα του γνωστοποιηθεί μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής προσφορών.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος Π. Φράγκος 
Ο Γεν. Γραμματέας Ε. Δρακάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.