Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΩΝ ΑΘΗΝΑΣ (VIDEO-FOTO)

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη Καλάβρυτα, η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας έκοψε σήμερα Κυριακή 7/2/16, την πίτα του στην αίθουσα του συλλό...

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, γεμάτη Καλάβρυτα, η Ένωση Καλαβρυτινών Αθήνας έκοψε σήμερα Κυριακή 7/2/16, την πίτα του στην αίθουσα του συλλόγου Αιγιαλέων Αθήνας στην οδό Βαλτετσίου. O Πρόεδρος της Ένωσης κ. Σωτήριος Τσενές και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου φρόντισαν και τα είχαν όλα στην εντέλεια με ιδιαίτερη φροντίδα και επιμέλεια. μα πάνω απ όλα με την φιλοξενία που προσφέρουν σε όλους τους  καλεσμένους.
Οι ευχές συνόδευαν τις σκέψεις, τις θέσεις και τις ιδέες για το καλό των Καλαβρύτων δείχνοντας όλοι ότι η γενέτειρα και η πατρώα γη συνεχίζει να τρέφει την ζωή μας με ομφάλιο λώρο συνάξεις όπως η σημερινή. Ίσως γιατί μια τέτοια παρέα-Σύλλογος, κατά βάθος ξέρει καλά, ενσυνειδήτως ή ενστικτωδώς, το πόσο δίκιο έχει ο Καβάφης, όταν μας έλεγε ότι :
"Καινούργιους τόπους δεν θα βρούμε, δε θα βρούμε άλλες θάλασσες.
Η πόλις θα μας ακολουθεί. Στους δρόμους θα γυρνάμε τους ίδιους.
Και στες γειτονιές τες ίδιες θα γερνάμε και μες στα ίδια σπίτια αυτά θ' ασπρίζουμε"
Ευχόμαστε στον ιστορικό σύλλογο καλή και δημιουργική χρονιά και κρατάμε την υπόσχεση του Προέδρου κ. Τσενέ, οτι, πρώτα ο Θεός, του χρόνου οι συνάξεις της Ένωσης θα γίνονται σε μεγαλύτερο χώρο ωστε να μαζευόμαστε ακόμα περισσότεροι.  



[pgallery][/pgallery]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.