HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες της Αιγιάλειας - Κλειστή κάθε απόγευμα η Ε.Ο.

Συνεχίζουν για 16η μέρα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του συλλόγου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας" που παραμένουν στο μπλόκο της Ν...

Συνεχίζουν για 16η μέρα τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του συλλόγου "Μπακόπουλος-Ντρίνιας" που παραμένουν στο μπλόκο της Νέας Εθνικής Οδού στα βενζινάδικα και κλείνουν καθημερινά 7-10 μ.μ. και τα δύο ρεύματα, με την Τροχαία να εκτρέπει την κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό.
Την ίδια ώρα που αναμένεται από τους αγρότες όλης της χώρας κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, ορατό είναι το ενδεχόμενο να κλείσει σήμερα το απόγευμα και η Παλαιά Εθνική Οδός στη γέφυρα Σελινούντα, μιας και εκπρόσωποι 21 φορέων από όλη την Αιγιάλεια έχουν ραντεβού στις 6.30 το απόγευμα στον προαύλιο χώρο της Παναιγιαλείου Ένωσης Συνεταιρισμών, με σκοπό να αποφασίσουν νέες κινητοποιήσεις, μετά και την επιτυχία του απεργιακού συλλαλητηρίου της περασμένης Πέμπτης. Είναι πολύ πιθανό, λένε στο filodimos.gr συμμετέχοντες, να προχωρήσουν και οι ίδιοι σε συμβολικό αποκλεισμό της Παλαιάς Εθνικής Οδού στα Παλιά Διόδια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Παράλληλα, τη Δευτέρα στις 7 π.μ. η Συντονιστική Επιτροπή των φορέων έχει δώσει ραντεβού έξω από τη ΔΟΥ Αιγίου για να προχωρήσει στον αποκλεισμό της.
Από το αγροτικό μπλόκο του Αιγίου πάντως, τριμελής αντιπροσωπεία συμμετέχει στην Πανελλαδική Σύσκεψη όλων των μπλόκων στη Νίκαια, για να ληφθούν κοινές αποφάσεις για συνέχιση των κινητοποιήσεων με νέες, πιο σκληρές και εκτεταμένες μορφές. Επίσης, τη Δευτέρα στις 6.30 το απόγευμα, ο Σύλλογος "Μπακόπουλος-Ντρίνιας" προχωρά σε συνέλευση στον χώρο του μπλόκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.