Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΦΙΛΙΑ: Με λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Βλασίου (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα γιόρτασαν χθες 11 Φεβρουαρίου οι  Απανταχού Φιλιώτες στο χωριό τον πολιούχο τους Άγιο Βλάσιο. Πλήθος κόσμου από την ευρύτε...


Με λαμπρότητα γιόρτασαν χθες 11 Φεβρουαρίου οι  Απανταχού Φιλιώτες στο χωριό τον πολιούχο τους Άγιο Βλάσιο. Πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή  την Πάτρα το Αίγιο καθώς κ με πούλμαν το οποίο ειχε δρομολογήσει η αδελφότητα Φιλιωτών από την Αθήνα παρακακουλούθησαν την Θεία Λειτουργία που τελέστηκε από τους ιερείς Αθανάσιο Αναστασόπουλο Δημήτριο Κωστόπουλο κ Δημήτριο Σταθακόπουλο. 
Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Χαντζή που εξυπηρέτησε όλο τον κόσμο για καφέ κ φαγητό μετά την θεία λειτουργία !! 
Να σημειώσουμε οτι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου η αδελφότητα Φιλιωτών ο Άγιος Βλάσιος θα γιορτάσει τον προστάτη τους στην Αθήνα στον ιερό ναό Αγίας Ειρήνης (Αιόλου 86 ) ώρα 07:00 εως 10:15 κ κατόπιν θα ακολουθήσει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με δεξίωση στο κέντρο Μπαϊρακτάρης στην πλατεία Μοναστηρακίου 2 κ Ερμού 2 στον 2ος όροφο.
Θέμης Αναστασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.