Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αθ.Νταβλούρος: Όταν η γύμνια βαφτίζεται "Αναδιάρθρωση Αστυνομικών υπηρεσιών"!!!

γράφει ο τ. Βουλευτής Αχαΐας Αθανάσιος Νταβλούρος Ακούγεται ότι πολύ σύντομα το λεγόμενο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη θα προχωρήσ...

γράφει ο τ. Βουλευτής Αχαΐας Αθανάσιος Νταβλούρος
Ακούγεται ότι πολύ σύντομα το λεγόμενο Υπουργείο Προστασίας του πολίτη θα προχωρήσει σε Καλλικρατικού τύπου αναδιάρθωση των Αστυνομικών υπηρεσιών,προκειμένου προσαρμόσει τη δράση και αποτελεσματικότητα της ΕΛ.ΑΣ στις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας των πολιτών!!! ΘΑΥΜΑΣΙΑ!!! Στο σχέδιο αυτό προβλέπεται μεταξύ άλλων η a priori συγχώνευση των Τμημάτων υπαίθρου σε ένα για κάθε Δήμο που θα λειτουργεί στην έδρα. Έτσι στην Αχαΐα καταργούνται τα Α.Τ. Κλειτορίας, Ακράτας και Χαλανδρίτσας,τα οποία θα ενσωματωθούν με τα αντίστοιχα Καλαβρύτων,Αιγίου και Κ.Αχαίας. Η επιλογή αυτή πράγματι υπακούει στη λογική της κατάργησης των Αστυνομικών Υπηρεσίων που μόνο την Πινακίδα αντιπροσώπευαν τα τελευταία χρόνια,λόγω της δραματικής μείωσης του Αστυνομικού προσωπικού.Παραβλέπει όμως μια άλλη υπαρξιακής σημασίας για την ασφάλεια των πολιτών παράμετρο.ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΑΣΥΝΔΕΤΟ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ,ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. Όσοι ευαγγελίζονται ότι θα ενισχυθούν σε τετοιο βαθμό οι Αστυνομικές Μονάδες στις έδρες των Δήμων που θα εξασφαλίζουν Αστυνόμευση στις περιοχές των καταργούμενων Υπηρεσίων δύο τινά συμβαίνουν ή δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας ή συνεργούν ενσυνείδητα στην εγκατάλειψη στο έλεος των κακοποιών των κατοίκων αυτών των περιοχών.
Γνωρίζει η Πολιτική και Φυσική ηγεσία του Σώματος που.....πέφτουν τα Τριπόταμα,το Λειβάρτζι, η Νάσια, το Παγκράτι, η Λυκούρια Καλαβρύτων. Γνωρίζουν που ....πέφτουν το Περιθώρι, η Ζαρούχλα Αιγιάλειας,το Λεόντιο,η Χρυσοπηγή, το Καλούσι, το Σκούρα Ερυμάνθου;;;;;;; 
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ. 
Καλά αυτοί δεν γνώριζαν,δεν ρώτησαν όμως την ΤΟΠΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ και αν ναι ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ;;;;;;;;; ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΥΡΙΟΙ αν πιστεύετε ότι θα καλύψουν αποστάσεις 50-60 χιλ από την έδρα των Υπηρεσιών που ενισχύετε- ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΠΟΤΕ- Αστυνομικές περίπολοι σε καθημερινή βάση. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ... ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ !!!!!!!!!!! Αν επιμείνετε σ΄αυτή την επιλογή να γνωρίζετε ότι ένα ακόμη φιασκο καταστροφικό για την κοινωνία θα συνιστά Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΣΑΣ και θα είστε συνεργοί στην επίσπευση της απόλυτης ερήμωση της υπαίθρου!!!!!!!!! Αφήστε λοιπόν τους πειραματισμούς και κυρίως ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.