HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με λαμπρότητα εορτάσθηκε ο Άγιος Ανδρέας στην Τουρλάδα Καλαβρύτων (ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα τίμησαν στην Τουρλάδα Καλαβρύτων την εορτή του πολιούχου Αγίου Ανδρέα στον πετρόκτιστο ιστορικό Ιερό Ναό, κτίσμα του 1880. Την...

Με λαμπρότητα τίμησαν στην Τουρλάδα Καλαβρύτων την εορτή του πολιούχου Αγίου Ανδρέα στον πετρόκτιστο ιστορικό Ιερό Ναό, κτίσμα του 1880.
Την πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ αρτοκλασίας, τέλεσαν οι π. Ασημάκης εφημέριος της Τουρλάδας, ο π. Αλέξιος από τα Σουδενά, ο π Δημήτριος από το Λευκάσιο και π. Αναστάσιος από τον Άγιο Νικόλαο. με πρωτοψάλτη τον κ. Κων. Σωτήρχος
Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλειος Καρράς, τοπικοί φορείς και πλήθος κόσμου. 
Μετα το πέρα της Θείας Λειτουργίας το Εκκλησιαστικό συμβούλιο παρέθεσε κερασμα σε όλους στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. 
Στην Τουρλάδα Καλαβρύτων από τον τότε Μητροπολίτη κυρό Γεώργιο (24 Αυγούστου 1964) είχαν προσφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου ιερά λείψανα μεγάλων Αγίων της Ορθοδοξίας, Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, Σαββαιτών Πατέρων, Αγίου Λεοντίου, Αγίου Παντελεήμονος, Οσίου Νήφωνος, Αγίου Αρτεμίου, Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου, Αγίου Αθανασίου και Αγίου Γεωργίου, με αποτέλεσμα σήμερα η Τουρλάδα και ο Ι. Ν. Αγίου Ανδρέου να αποτελεί το σημαντικότερο σημείο αναφοράς της πίστης μας στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων μετά φυσικά τα μεγάλα Μοναστήρια της περιοχής.

[bgallery][/bgallery]


φωτογραφίες
Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.